Wie ben ik?

Luisteren en mensen begeleiden in hun zoektocht naar een tevreden leven is voor mij een levensdoel. 
Deze begeleiding gebeurt steeds met respect voor de eigenheid van ieder individu.

Een begeleiding in een vertrouwde omgeving

Zoals jij, heb ik ook een bewogen levenspad bewandeld. Zo werkte ik al in psychiatrische ziekenhuizen, in de bijzondere jeugdzorg, in een ontwenningskliniek en in de gehandicaptensector. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende mensen en uiteenlopende problematieken. Luisteren en mensen begeleiden in hun zoektocht naar een tevreden leven is voor mij een levensdoel geworden. Deze begeleiding gebeurt steeds met respect voor de eigenheid van ieder individu. De therapie zal steeds doorgaan in een vertrouwde, familiale omgeving. In mijn woning heb ik namelijk een sfeervolle ruimte gecreëerd om je volledig tot rust te laten komen. Zo kan je in alle vertrouwen je verhaal doen.

Mensen kunnen groeien, maar daarvoor moet je uit je comfortzone komen. Aan de hand van verschillende opdrachten werken we samen naar jouw persoonlijke doelen. Voel je jezelf niet goed in je vel? Lijkt de toekomst uitzichtloos? Last van een burn-out? Op zoek naar relatietherapie om uit de dip van je relatie te komen? Een verslaving waar je zelf niet meer vanaf geraakt?

Welke negatieve gedachten er ook in je hoofd rondspoken, bij mij kan je terecht voor een luisterend oor en een helpende hand. Samen maken we deze gedachten en gevoelens telkens positiever. Voor een persoonlijke en directe therapie in de omgeving van Balen, ben je altijd welkom in mijn woning. Steeds discreet en zonder oordeel.

Vanaf eind september verschijnt mijn eerste boek. 

Dit is de cover-tekst:

“Een stap uit de duisternis, veerkrachtig omgaan met heden en verleden”.

Herken je dit: het ene probleem is nog niet opgelost of het andere staat al voor je deur?

In dit boek laat Conny Ielegems zien hoe zij een einde maakte aan de opeenstapeling van problemen die haar leven tekenden. Ze beschrijft haar weg langs kindermishandeling en verwaarlozing, trauma, burn-out en depressie, verlieservaringen, faillissement, scheiding en relatiebreuken tot de verslaving van haar zoon. Vanuit haar opleidingen en werkervaringen als therapeute bekijkt zij de gevolgen van dit alles op haar leven en zelfbeeld. Ze beklemtoont hoe negatief zelfgeloof, aangeleerd in de vroege kinderjaren, aan de basis ligt van vele problemen. Niet alleen bij zichzelf herkent ze de gevolgen, ze ziet ze dagelijks terug bij haar cliënten. In een tweede deel geeft ze tips om de stap uit de duisternis te zetten, op weg naar een tevreden leven.

 

Neem contact op

Workshops en korte opleidingen

  • Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg
  • Luisteren naar Kinderen van Thomas Gordon
  • Mindfulness van David Dewulf